Astăzi, 29.05.2020, un om de afaceri local a donat localității un număr de 10.000 de măști de protecție de unică folosință. Acestea vor ajunge, în cel mai scurt timp posibil, la persoanele de peste 65 de ani aflate în evidențele Direcției de Asistență Socială, dar și la personalul desemnat să interacționeze direct cu persoanele aflate în izolare.

Donația a fost făcută de omul de afaceri Liviu Vânju, care, în prezența primarului Dumitru Boroș, a semnat, astăzi, un contract de donație, precum și un proces-verbal de predare-primire a celor 10.000 de măști. Donatorul și-a exprimat dorința ca materialele de protecție să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie de ele, evident, în funcție de situațiile existente la nivel local.

„Domnul Vânju, pe care am avut bucuria să îl întâlnesc astăzi pentru prima oară, ne-a surprins extrem de plăcut. Având în vedere nevoia foarte mare de astfel de materialele de protecție, am convenit cu domnia sa ca cele mai multe să ajungă la persoanele vulnerabile, de peste 65 de ani, din municipiul nostru. Sunt peste 900, aproape 1.000, care vor beneficia de măști gratuite. Iar o altă parte va ajunge la colegii noștri care interacționează direct cu persoanele aflate încă în izolare. Îi mulțumim domnului Vânju și îl asigurăm de toată aprecierea noastră!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Articolul precedentBărbat din Vaslui reținut pentru că a încălcat un ordin de protecție emis împotriva sa
Articolul următor100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor