Nu mai puțin de unsprezece proprietari de autoturisme de pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad, și-au găsit autoturismele cu pneurile tăiate în dimineața zilei de sâmbătă. Aceștia au chemat de îndată polițiștii.

Incidentul s-a petrecut pe strada Vasile Pârvan, în vecinătatea unor magazine comerciale. Unsprezece mașini au fost găsite cu cauciucurile tăiate, cele mai multe pe partea stângă (spate-față).

Proprietarii mașinilor au depus plângere la poliție. Unii dintre ei bănuiesc că vinovat ar putea fi un locatar din zonă care „revendică” un anumit loc de parcare și în acest fel a dorit să le servească o lecție tuturor celor care îi ocupă periodic locul.

„Au fost depuse unsprezece plângeri, în acest moment se fac cercetări într-un dosar penal pentru distrugere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii fac cercetări și vor analiza imaginile de pe mai multe camere de supraveghere din zonă. Dacă vinovatul va fi identificat, va trebui să suporte o pagubă de peste 3500 de lei.

Articolul precedentLEGAL sau ILEGAL? Polițist surprins cu bidoanele în portbagaj la o benzinărie din Bârlad!
Articolul următorRareș Diaconu a reușit să strângă suma necesară pentru operație