Un polițist a fost surprins la o benzinărie din municipiul Bârlad în timp ce punea combustibil în niște bidoane din portbagajul mașinii de serviciu. Fotografia a fost făcută de un bârlădean, vineri după amiază, într-o stație Lukoil.

Conform postării de pe Facebook, pe data de 25 ianuarie 2019, la ora 14.50 la benzinăria Lukoil din vecinătatea Grădinii Publice din localitate, un poliţist a fost surprins în timp ce alimenta cu combustibil bidoanele din plastic din portbagajul maşinii de poliţie.

Este binecunoscut faptul alimentarea cu carburant a autovehiculelor poliţiei se face NUMAI cu cardul. Există posibilitatea ca respectivul agent să fi făcut plinul iar restul de cotă, să îl pună în bidoane. Însă chiar și așa, dispozițiile interne sunt extrem de clare în astfel de cazuri și nu se permite alimentarea decât în rezervorul autospecialei.

„Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a luat la cunoștință despre aspectul semnalat, iar conducerea a dispus efectuarea de verificări. Momentan nu vă pot spune prea multe, colegii mei urmând să efectueze cercetări și ulterior vă vom comunica rezultatele”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, Bogdan Gheorghiță – purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Având în vedere toate aceste lucruri, urmează o poză și o întrebare:

Ce face domnul din imagine?
A. Ia în portbagaj rația de benzină a unui coleg, pentru a-l scuti de un drum la benzinărie.
B. Își ia niște benzină pentru mașina de acasă.
C. Se asigură că are o rezervă de benzină pentru a nu ramâne în pana prostului în eventualitatea că ar urmări un infractor.
D. Dacă nu este niciuna dintre variantele A, B, C… nu știu. Pot să sun un prieten sau să intreb publicul?

Articolul precedentLocuință cuprinsă de flăcări la Pogana
Articolul următor11 bârlădeni s-au trezit sâmbătă dimineață cu pneurile tăiate la autoturisme