Vasile Mogoș a prezentat un tatuaj inedit la turneul caritabil de la San Damiano, Italia, la care a participat echipa ACS Moara Domnească.

Fotbalistul, născut la Vaslui, dar cu bunici la Moara Domnească, a fost invitat de onoare la eveniment, alături de verișoara sa, Andreea Mogoș, sportivă cu titluri mondiale și europene la scrimă în scaun rulant.

Fundașul lui Cremonese, în vârstă de 26 de ani, s-a remarcat și prin desenul de pe spate, fiind un semn de recunoștință față de părinți și restul rudelor rămase în Vaslui, pentru educația primită, mesajul fiind elocvent: ”Cei 7 ani de acasă”.

Vasile Mogoș a plecat de la vârsta de 7 ani, alături de familie, în Italia: ”Când am ajuns în Italia, în 1999, tata m-a dus la școala de fotbal din San Damiano. Nu înţelegeam limba încă, dar mingea o înţelegeam. Aşa că am muncit şi uşor, usor am reuşit sa învăţ şi limba şi totul a devenit mai usor. Pentru mine, Italia a fost începutul unei aventuri: fotbalul”.

În toată cariera lui a evoluat în ligile inferioare din Italia, la echipe precum Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli și acum la Cremonese.

Articolul precedentRafale de vânt puternice și cer întunecat în plină zi la Bârlad. Mesaje Ro-Alert cu întârziere.
Articolul următorUn bărbat din Botoșani arestat după ce a jefuit o bătrână de 79 de ani