O femeie care a încercat să traverseze neregulamentar bulevardul Republicii din municipiul Bârlad a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un autoturism. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, în zona centrală a orașului.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bârlad, care se deplasa la volanul unui autoturism marca Vw, pe direcția de mers Grădină spre Centru a surprins și accidentat în zona Oficiului Poștal, o femeie care a vrut să traverseze prin loc nepermis.

„Printr-un apel la 112 am fost sesizați despre producerea unui accident pe bulevardul Republicii din Bârlad, unde un conducător auto care circula regulamentar a accidentat o femeie care a vrut să traverseze prin loc nepermis. Femeia a fost transportată la spitalul din localitate”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Șoferul în vârstă de 47 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentȘcoală nouă la Gara Banca
Articolul următorCOD GALBEN de ceaţă în județul Vaslui, până la ora 11:00