O femeie din localitatea Dodești, județul Vaslui, a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad cu arsuri de gradele II și III pe 35% din suprafața corpului. Ea spune că s-a ales cu arsurile după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuința sa.

Un echipaj de prim ajutor (EPA) din cadrul ISU Vaslui a intervenit în localitatea Dodești, pentru o femeie de 35 de ani. Victima și soțul acesteia au așteptat echipajul medical la intrarea în localitate. Ea a declarat salvatorilor că s-a ales cu arsuri în timp ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit la locuința sa.

„În această dimineață, un echipaj de prim ajutor a fost solicitat să intervină cu  ambulanța EPA Bârlad în localitatea Dodești, comuna Dodești, pentru o persoană de sex feminin, de aproximativ 35 ani, care a suferit arsuri de gradele II și III pe aproximativ 35% din suprafața corpului. Victima și soțul acesteia au așteptat echipajul ambulanței la intrarea în localitate. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În următoarele ore medicii de la Bârlad vor stabili dacă se impune transferul pacientei la o clinică de specialitate pentru arși.

Articolul precedentUn autoturism a ars complet într-o parcare din apropierea Bârladului
Articolul următorȘOCANT! Un bărbat și-a luat ostatic copilul în vârstă de doar o lună și-l amenința cu cuțitul! Polițiștii au intervenit și l-au dezarmat