Unul din cei mai îndrăgiţi muzicieni din Bârlad, Ioan Bîgea, a fost călcat de hoţi chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Persoane necunoscute i-au spart în noaptea de 4 spre 5 decembrie studioul situat pe o stradă mai retrasă din oraş.

Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în noaptea de 4 spre 5 decembrie în studioul „Ioan Bâgea Academy” şi au furat mai multe microfoane, instrumente muzicale şi aparatură de înregistrare, dar şi aparatură IT. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul este estimat la peste 15 000 de lei, multe dintre bunurile furate fiind inventariate pe 5 decembrie.

Muzicianul Ioan Bîgea, care în 2014 a fost semifinalist la ”Vocea României”, a rămas fără munca sa de o viaţă, în condiţiile în care hoţii au furat şi un hard disk, pe care se găsea toată activitatea lui în domeniul muzical de peste 10 ani.

„Poliţia Bârlad a deschis o anchetă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere şi recuperarea prejudiciului cauzat”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bârlădeanul Ioan Bâgea a făcut senzaţie la „Vocea României”, unde în 2014 a ajuns în semifinale, uimind juriul cu vocea sa extraordinară. A intrat în lumea show-lui după ce a absolvit Liceul Teologic: „Am fost la un pas de exmatriculare, fugeam din Seminar pentru lecţii de canto. Ionuţ Bâgea provine dintr-o familie numeroasă cu profunde convingeri religioase. Vocea o moştenesc de la tata şi unchiul meu, preot în localitatea vasluiană Roşieşti. Toţi fraţii mei au moştenit acest talent şi iau lecţii de muzică”, a spus Ioan Bâgea.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentMăsuri aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă persoanelor care sosesc în România
Articolul următorAccident rutier provocat de o șoferiță beată, în Solești