În data de 04 decembrie 2021, ora 12:45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui au fost sesizați, prin 112, despre producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe drumul național DN 24, în localitatea Solești, comuna Solești, județul Vaslui, în urma căruia o persoană a fost vătămată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au fost identificați cei doi conducători auto, o femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Solești, județul Vaslui și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Tutova, județul Vaslui. Totodată, pentru că femeia prezenta halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, aceasta a fost condusă la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

În urma evenimentului rutier pasagerul din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 33 de ani, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Miclești, județul Vaslui, a fost vătămat, fiind transportat la Spitalul Județean Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „vătămare corporală din culpă”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentAcademia de muzică a unui fost semifinalist de la „Vocea României”, prădată de hoți
Articolul următorAproape de coma alcoolică la volan pe străzile din Vaslui. Ce au mai descoperit polițiștii