Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit ieri dimineață, la ora 04.30, în localitatea Gara Banca, com. Banca, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia au fost implicate șase persoane.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a doua persoane. O a treia victimă a fost rănită grav, aceasta fiind și încarcerată. După descarcerare, victimele au fost transportate la Spitalul municipal Bârlad.

S-a intervenit cu un ASAS (autospecială care are și un modul pentru descarcerare), o ambulanță EPA Bârlad, o ambulanță tip C și una tip B, aparținând  SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Se pare că accidentul s-a produs, în contextul în care elevii absolvenți a clasei a XII-a de la un liceu bârlădean, sărbătoreau banchetul la un restaurant din Gara Banca.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul vinovat de accident are 19 ani și avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul respirat. La spitalul din Bârlad au ajuns trei persoane, cu răni serioase, care sunt încă în investigație. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influneța alcoolului, șoferului de 19 ani.

Articolul precedentElevii de la Munteni de Jos s-au întâlnit cu autori de carte
Articolul următorDrumuri acoperite cu mâl, din cauza precipitațiilor abundente