Un autoturism înmatriculat în județul Galați a fost implicat în această după-amiază într-un accident rutier în zona Gura Leului din municipiul Bârlad. Din primele informații, trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și un minor.

Accidentul s-a produs pe strada Mihai Viteazu, în jurul orei 17:00. Martorii spun că autoturismul cu numere de Galați circula cu viteză și în dreptul unui depozit de materiale de construcții, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autovehicul care era parcat.

Imediat după impact, martorii spun că individul care era la volan, vizibil băut, a fugit la la locul faptei.

„Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui copil, precum și a a altui ocupant. La fața locului s-au deplasat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, conducătorul auto primind îngrijiri medicale primare în ambulanță”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și pentru a-l identifica pe cel care a condus autoturismul înmatriculat în județul Galați.

Articolul precedentPalatul copiilor Vaslui, pe podium la Cupa Toamnei de la București
Articolul următorAnsamblul Hora Vasluiului caută noi dansatori