O autoutilitară înmatriculată în județul Vaslui, cu trei persoane la bord, s-a răsturnat joi seara pe DN 24, pe raza localității Solești, după ce șoferul ar fi efectuat o manevră bruscă de evitare a unui animal.

Pompierii vasluieni au intervenit la fața locului pentru a asigura măsuri PSI și pentru a degaja carosabilul.

„Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță tip C1 și o ambulanță tip B2, în localitate Solești, comuna Solești, pentru un accident rutier (autoutilitară transport persoane răsturnată) produs pe DN 24”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În microbuz erau trei persoane. Acestea nu au suferit răni majore, au fost cooperante, iar după acordarea  primului ajutor medical au declarat că refuză transportul la spital.

Autoutilitara s-ar fi răsturnat după ce conducătorul acesteia ar fi încercat să evite un animal. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentLista pentru locuințele construite prin ANL 2019 a fost finalizată
Articolul următorAmbasadorul Belarus în România, Andrei Grinkevich, invitat special la Simpozionul Internațional de Arheologie Didactică