Un grav accident s-a produs în această după-amiază în apropiere de popasul Stâna Costești, după ce un autoturism s-a izbit violent de un copac de la marginea drumului.

Medicii au intervenit pentru a salva patru victime, printre care și un copil în vârstă de 5 ani, transportat cu elicopterul SMURD direct de la locul accidentului.

Din primele informații, autoturismul ar fi ieșit cu viteză dintr-o curbă iar șoferul nu a reușit să se redreseze, izbindu-se de singurul pom din zonă.

La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD, care a venit de la Galați și a aterizat în apropierea locului accidentului. Copilul de 5 ani a fost dus la un spital din Iași.

„ISUJ „Podul Înalt” Vaslui a intervenit în localitatea Costești, la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism și au rezultat patru victime, doi adulți și doi copii, cu vârste de 2 respectiv 5 ani. Fetița în vârstă de 5 ani a suferit mai multe traumatisme, a fost intubată și a fost transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicala din județul Iași”, au precizat reprezentanți ISU Vaslui.

Articol în curs de actualizare…

Articolul precedentAvertisment! Majoritatea bârlădenilor care locuiesc la bloc trebuie să intre în legalitate cu acoperișurile!
Articolul următorCorpul unei femei, descoperit plutind pe luciul acumulării Pușcași