Drumul înzăpezit și neadaptarea vitezei la condițiile de drum, au fost două dintre cauzele principale în producerea unui accident pe DJ 243, pe raza comunei Puiești.

Un autoturism înmatriculat în județul Galați, a fost tamponat, pe rând, din spate de alte două autoturisme cu numere de Vaslui, din cauză că circula cu viteză redusă din cauza vizibilității reduse și a carosabilului înghețat.

„Din accident a rezultat doar o victimã, o femeie de 51 de ani, care a fost transportatã la spitalul din Bârlad. În cauzã s-a întocmit dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a precizat Bogdan Gheorghita, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cei doi conducători auto care au tamponat mașina din Galați, nu au ținut cont de faptul că pe carosabil era un strat consistent de gheață și că vizibilitatea era redusă din cauza ninsorii.

Accidentul s-a petrecut între localitãtile Fântânele si Mãrãsesti, comuna Puiești.

„La CPU Bârlad a ajuns o femeie de 51 de ani, din judetul Suceava, pasager într-o masinã implicatã în accidentul de la Puiesti. A fost diagnosticatã cu contuzie umãr drept si contuzie torace. Radiografia nu obiectiveazã fracturi osoase iar ecografia abdominalã nu relevã leziuni sugestive de traumã”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Articolul precedentFetiță în vârstă de 13 ani, violată de concubinul mamei
Articolul următorBârlad. Miercurea, program prelungit la „taxe și impozite”!