Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în această după-amiază, în intersecția din zona Iris, cauza probabilă fiind nerespectarea distanței regulamentare. Unul dintre autovehicule, înmatriculat în județul Buzău, a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere, moment în care a fost izbit din spate de o mașină (marca Hyundai) condusă de o tânără în vârstă de 19 ani.

În urma impactului, autoturismul cu numere de Buzău, marca Dacia Dokker, a fost propulsat câțiva metri în față, doar norocul făcând că pietonul să se salveze în ultimul moment fără a fi lovit. Din cauza șocului produs prin tamponare, portierele nu s-au mai putut deschide fiind necesară intervenția pompierilor de la Detașamentul Bârlad cu un modul de descarcerare.

„La sosirea echipajelor de intervenție, una dintre persoane era încarcerată. Concomitent cu asigurarea măsurilor PSI s-a trecut la descarcerarea persoanei și asigurarea primului ajutor medical. Persoana a fost extrasă din autoturism și a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad cu ajutorul unei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Pasagerul de pe bancheta din dreapta a autoturismului înmatriculat în județul Buzău este supus investigațiilor medicale, fiind suspectat de fractură de gambă.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentDouă autoturisme implicate într-un accident rutier în zona Fepa, după o neacordare de prioritate
Articolul următorUn bărbat din Băcești și-a bătut tatăl și iubita cu toporul. El riscă acum să ajungă in arest preventiv