Puțin a lipsit să nu se întâmple o tragedie pe DE 581, duminică, în apropiere de pensiunea Mira, după ce roata unui autoturism a explodat, iar acesta a pătruns pe contrasens.

Conform declarațiilor șoferului care se afla la bordul unui autovehicul înmatriculat în județul Brăila, la un moment dat a auzit un zgomot puternic la una dintre roți după care a pierdut controlul volanului, izbindu-se pe contrasens de un alt autoturism care circula regulamentar.

Mașina tamponată, cu numere de Dâmbovița, a fost proiectată în afara sensului de mers. În urma accidentului, o pasageră (soția șoferului) din autoturismul înmatriculat în județul Brăila, a rămas încarcerată din cauza airbag-urilor fiind necesară intervenția pompierilor de la Detașamentul Bârlad pentru a fi descarcerată.

Nici una dintre persoanele implicate în accident nu a necesitat spitalizare. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte producerii accidentului.

Articolul precedentPădurar atacat cu sabia la Valea Mare – Negrești, de 20 de indivizi
Articolul următorFOTO: LPS Vaslui, neînvinsă la Under 17