Achiziție importantă pentru firma de construcții specializată în lucrări de drumuri și poduri, Reiser S.A. – patronată de Consiliul Local Barlad, care a achiziționat prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) un buldoexcavator în valoare totală de 334.122 lei.

Buldoexcavatorul JCB a fost achiziționat prin procedură simplificată de pe SEAP și a costat 310.000 lei fără TVA, la care Primăria Barlad a contribuit cu jumătate din sumă.

De asemenea, a fost cumpărat și instalația pentru picon + picon (n.r. – parte a ciocanului de abataj constituită dintr-o bară cilindrică de oțel cu vârful ascuțit sau lat, care servește la ruperea sau la dislocarea rocilor) contra sumei de 32.620 lei fără TVA.

„Ne doream de foarte mult timp acest buldoexcavator și ne bucurăm că am reușit achiziția acestuia, grație și implicării Primăriei Barlad care a contribuit cu jumătate din suma necesară. Avem în plan și achiziționarea unei lame pentru acest utilaj, care ne va fi de ajutor la iarnă la îndepărtarea zăpezii de pe carosabil”, ne-a declarat Adriana Ursu, directorul Reiser S.A. Barlad.

Articolul precedentDoi minori, victimele unui accident rutier la Chircești
Articolul următorVaslui: Coadă la cultură