Două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bârlad au intervenit astăzi ca să stingă un incendiu declanșat la acoperișul unei case din Podeni.

Casa, situată pe strada Burebista din cartierul de case Podeni, se învecina cu alte două imobile ce riscau să fie cuprinse de flăcări.

Pompierii bârlădeni au intervenit prompt și au lichidat incendiul.

„Flăcările au distrus aproximativ 80 mp acoperiș pe astereala din lemn și învelitoare din tablă, 8 găleți vopsea lavabilă, doua calorifere electrice și diverse textile aflate in podul construcție.

Datorită intervenției operative și eficiente a pompierilor militari bârlădeni, au fost salvate bunurile din locuință și alte două case aflate în imediata apropiere (la circa 1 metru distanță ).

Din primele cercetări făcute la locul intervenției, imediat după lichidarea incendiului, cel mai probabil, împrejurarea determinantă a fost un scurt circuit electric produs la un cablu din podul casei. S-a acționat cu două autospecialele de lucru cu apă și spumă și 9 subofițeri”, a precizat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Articolul precedentUn bârlădean este mai bogat cu 79.000 de lei!
Articolul următorCrăciun întunecat pentru două familii din județul Vaslui