Un bărbat din comuna Dimitrie Cantemir și o femeie din Gara Banca, au murit în condiții suspecte în zilele de Crăciun. Polițiștii fac cercetări, în cauză fiind deschise dosare penale pentru „moarte suspectă”.

Pe 24 decembrie, în jurul orei 02:00, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța despre faptul că un bărbat de cca. 50 de ani este căzut în stradă, în localitatea Gusitei – comuna Dimitrie Cantemir. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că bărbatul prezenta urme de lovituri în zona capului. S-a încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes.

În această dimineață (25 decembrie) tot la numărul unic de urgență 112, a fost semnalat cazul unei femei în vârstă de 37 de ani, din localitatea Gara Banca – comuna Banca, care a fost găsită în stare de inconștiență, în jurul orei 06:00. O ambulanță la Bârlad s-a deplasat la locuința femeii și după ce i s-au aplicat manevrele de resuscitare, medicii au fost nevoiți să-i declare decesul. Femeia avea trei copii.

Polițiștii au decis extinderea cercetărilor în ambele cazuri, fiind întocmite dosare penale pentru „moarte suspectă”. Ei așteaptă acum rezultatele necropsiei de la Institutul de Medicină Legală.

Articolul precedentAcoperișul unei case din Bârlad, mistuit de flăcări
Articolul următorVIDEO: Primiți colinda noastră!