Alex P., un adolescent din Bârlad în vârstă de 16 ani,  ajuns la spital duminică seara după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr cu care a avut un conflict. Totul s-a petrecut pe strada Ion Popescu din zona centrală.

Alex P. se întorcea cu o prietenă de la un concert care tocmai avusese loc în Piața Centrală din localitate, iar în drum spre casă, pe strada Ion Popescu, s-a întâlnit cu un grup de tineri. Din cauza unor conflicte mai vechi pe care acesta le avea cu unul dintre ei, între cei doi a izbucnit o altercație iar Alex P. a rămas la un moment dat întins pe asfalt, cu o rană de cuțit în abdomen. Prietena care îl însoțea a chemat imediat ajutoare prin numărul de urgență 112.

Minorul a fost transportat de urgență la spital unde a intrat direct în sala de operații.

„În urma unei agresiuni a fost adus pe 14 iulie la spital, la CPU, un minor de 16 ani care prezenta o plagã înjughiatã abdominalã, evisceratie epiplon, hemoperitoneu. S-a intervenit chirurgical pe parcursul noptii, actualmente pacientul se aflã în Sectia de Terapie Intensivã, momentan constient, cooperant si stabil hemodinamic”, a declarat Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Polițiștii efectuează cercetări, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Articolul precedentTaximetrist bârlădean prins cu 1,37 alcoolemie la volan, în timpul serviciului
Articolul următorEclipsa parțială de Lună, din noaptea de 16 spre 17 iulie, poate fi observată și de la Bârlad