De trei mașini de poliție a fost nevoie pentru a opri un bărbat din Bârlad care se afla la volanul unui taximetru. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui după ce un client a coborât din autoturism și a sesizat polițiștii locali că șoferul ori se simte rău, ori este beat.

Polițiștii locali au fost abordați luni după-amiază de un bârlădean care a coborât dintr-un taxi și a spus agenților că șoferul are un comportament foarte ciudat, iar acest lucru nu se explica decât dacă îi este foarte rău sau este beat. În momentul în care aceștia s-au îndreptat spre el, taximetristul a pornit autovehiculul (n.r. – VS 93 TFS) și a plecat în viteză. Polițiștii locali au sunat la 112 și au solicitat ajutorul Poliției Municipale pentru prinderea fugarului.

O mașină de la Poliția Locală, una de la Poliția Națională și una de la Biroul Rutier l-au încolțit și au reușit să-l oprească pe taximetrist în apropiere de biserica Sf. Mina, în imediata vecinătate a unui magazin Non Stop.

Bărbatul, Corneliu B., în vârstă de 40 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,37mg alcool pur în aerul expirat. El a fost condus de agenți la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” pentru recoltare de probe biologice.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate.

Articolul precedentBărbat originar din Bârlad, dat dispărut în Năvodari
Articolul următorAdolescent din Bârlad, înjunghiat în abdomen după o ceartă cu un minor