Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui organizează, vineri, 12 aprilie 2019, “Bursa generală a locurilor de muncă“, la care sunt așteptați să participe angajatori cu locuri de muncă vacante și cei aflați în căutarea unui loc de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și oferței locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Angajatorii care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă și relații suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, la sediul din strada  Spiru Haret, nr.5, tel: 0235/369940, fax:0235/317717, e-mail:[email protected].

Angajatorii care au sediul in raza municiupiilor Bârlad şi Huşi pot contacta Agenţia Locală Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bârlad cu sediul in Bârlad, B-dul Epureanu, nr.8, tel: 0235/419280 şi respectiv Agenţia Locală pentru Ocupare Forţei de Muncă Huşi cu sediul în Huşi, str. A.I.Cuza, bl.45, sc.A, parter, tel: 0235/481720.

Articolul precedentPădurarii vasluieni vor fi dotați cu pistoale
Articolul următorVlăduț Dudău a fost convocat la naționala României U19 la futsal