În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali a descoperit ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, într-un autocar, 500 de pachete de țigări fără marcaje fiscale și 18 litri de alcool.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, S.O., cetățean român și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, conducând un autocar înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanelor, echipa comună de control formată  din poliţişti de frontieră și lucrători vamali descoperind astfel, ascunse deasupra unei roți din spate, sub treptele scării din față și a culoarului de control ale autocarului, cantitatea de 500 pachete țigări, fără marcaje fiscale și 18 de litri vodkă.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite în valoare totală de  2.650 lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Articolul precedentPolițiștii au verificat deșeurile periculoase din județ
Articolul următorVehicule radiate din circulație de autoritățile belgiene, descoperite în Albiţa