Primăria municipiului Bârlad informează că, începând cu data de 24 august 2020, consultațiile Ambulatoriului de specialitate al Secției de Pediatrie (fostul Spital de copii) se vor acorda în incinta mini-hotelului Stadionului Municipal Bârlad (fost Stadion „FEPA”), situat pe strada Aleea Parc, nr. 27.

Totodată, personalul medical va oferi consulații doar în baza biletelor de trimitere de la medicii de familie, dar și pacienților cu boli cronice.

Activitatea se desfășoară în cinci încăperi ale mini-hotelului, complet echipate și avizate din punct de vedere epidemiologic. Urgențele se asigură, în continuare, în clădirea Secției de Pediatrie.

Decizia mutării Ambulatoriului pediatric în incinta mini-hotelului a fost luată, în primul rând, pentru o asigurare mai bună a circuitelor impuse de contextul epidemiologic actual, dar și pentru că imobilul Secției se află în prezent într-un amplu proces de modernizare/reabilitare.

Articolul precedentVIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, derapaj halucinant. Mesaj obscen de nereprodus al lui Lucian Romașcanu
Articolul următor100% TU DECIZI! Ioan Sîrbu, strungarul devenit dentist și apoi general