„Veste șoc! Domnul Dragnea și cei din statul paralel și-au văzut visul cu ochii. În această seară, în urmă cu o oră, au obținut o decizie de intrare în faliment a Realitate Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reușit să obțină acest lucru în instanță. Noi tot speram că instanța să nu dea această decizie”.

„În ultimele săptămâni ni s-au blocat conturile ca să nu putem plăti salariile, utilitățile, nici alte lucruri etc.

Avem o altă licență de satelit, care se numește Realitatea Plus, care îndeplinește toate condițiile ca să meargă mai departe ca să emită pe frecvența Realitatea”, a mai spus Gușă.

„Nu neglijați statul paralel al lui Coldea. După un șir de șicane ilegale, de la blocarea conturilor, de la încercare de preluare a brandului și încercarea de evacuare din sediu de acum două săptămâni, începând de astăzi de la orele 21 vorbim de faliment la Realitatea Media. Noi vom merge pe proceduri legale, pentru ca atât programul Realitatea și colaboratorii să furnizeze românilor programele normale” a mai adăugat Gușă.

„Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urma cu o oraă, să obțină o decizie la cerearea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media”.

„Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și Ponta, în acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, au reușit să obțină decizia în instanță, care este una neașeptată pentru noi. Ne așteptam ca instanța să dea dreptate unui demers corect făcut de noi, și nu de a da satfisfacție unor oameni care batjocoresc statul român”.

„Filmul pe scurt este așa: noi am obținut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celălalt plan prin care ne angajam să plătim total datoriile la stat. Printr-o decizie corectă, a fost aprobată celălalt plan, care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem, în condițiile în care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau în regulă”, a spus consultantul Cozmin Gușă.

„Venind acest șir de campanii electorale, Dragnea și ai săi nu au nevoie de Realitatea TV. A rămas singura televiziune independentă, după ce și Digi a căzut, la Antena 3 se merge dupa dictatare și la RTV știm despre ce e vorba. Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală și în condițiile în care statul român e atât de slab, a existat o sumă de excese în ultima perioadă pe care am reușit să le dejucăm în parte”, a mai consultantul politic.

Prezentăm mai jos decizia luată azi de Curtea de Apel București:

Nr. unic (nr. format vechi) :    980/2/2019 (506/2019 )
Data inregistrarii    19.02.2019
Data ultimei modificari:    01.04.2019
Sectie:    Secţia a VI-a civilă
Materie:    Faliment
Obiect:    procedura insolvenţei – societăţi pe acţiuni

Stadiu procesual:    Recurs

Părţi
Nume    Calitate parte
S.C. REALITATEA MEDIA S.A., PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR CENŢU S.P.R.L.    Intimat Debitor
SC REALITATEA MEDIA SA, PRIN ADMINISTRATOR SPECIAL GRIGOROSCUT GENOVEVA VASILICA    Intimat Debitor
SINDICATUL NAŢIONAL PETROM – ENERGIE    Intimat Creditor
SPACE COMMUNICATION LTD., PRIN KPMB RESTRUCTURING S.P.R.L.    Intimat Creditor
S.C. GMG MEDIA BOX S.A.    Intimat Creditor
S.C. GMG MEDIA BOX S.A., PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢĂ VASILE MARINEL    Intimat Creditor
ASOCIAŢIA SALARIAŢILOR DIN S.N.P. PETROM SA – PETROM    Intimat Creditor
DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR PUBLICE BUCUREŞTI, ÎN REPREZENTAREA ADMINISTRAŢIEI SECTOR 1 A FINANŢELOR PUBLICE    Recurent Creditor

Şedinţe
01.04.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: S6 Completul 16R
Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoar/ ei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei recurate. Irevocabilă.
Document: Hotarâre  291/2019  01.04.2019

Articolul precedentȘoimii patriei reînviați de preșcolarii Grădiniței nr.3 Vaslui
Articolul următorDragomirești: tânăr găsit spânzurat