APEL. Bărbat din Tomești, decedat în Italia. Familia nu are bani pentru repatriere

Apel disperat al familiei unui bărbat din satul Tomești, comuna Pogana, care și-a găsit sfârșitul pe patul unui spital din localitatea italiană Padova. Apropiații nu au bani pentru repatrierea trupului bărbatului.

Conform celor de relatate de apropiați, Dorin Codreanu – în vârstă de 45 de ani, a decedat joi, 14 septembrie 2018, pe patul unui spital din localitatea italiană Padova. Din cauză că familia nu dispune de suma necesară repatrierii trupului neînsuflețit al bărbatului de 45 de ani, aceștia cer ajutor financiar oricui poate să contribuie cu o sumă oricât de mică.

Mesajul postat pe facebook conține contul bancar deschis pe numele fiului acestuia.

„Ieri 14 septembrie 2018 întâmplat o nenorocire. Un bun prieten de familie, pe nume Dorin Codreanu, și-a găsit sfârșitul la spitalul din Camposampiero Padova Italia, la doar 45 de ani , lăsând în urmă o soție și 3 copii cu vârste cuprinse între 9 și 21 de ani .
Familia își dorește cu ori ce preț trupul neînsuflețit al răposatului ajungă acasă, pe meleagurile noastre.
Pentru a îndeplini această dorință au nevoie de o suma destul de mare de bani, de care din păcate familia nu dispune. De asta am decis cerem ajutorul tuturor românilor de pretutindeni.
Haideți să fim uniți și în cazul prezent și ajutăm această familie îndurerată să-și îndeplinească dorință. Acesta este un apel de ajutor către toți români noștri, hai dăm mâna cu mâna cei cu inima română trupul neînsuflețit poată ajungă acolo unde trebuie, adică ACASĂ .
Pentru cei care au plăcerea și posibilitatea să ajute cu orice sumă, indiferent cât de mică, am las codul IBAN al fiului răposatului Cosmin Codreanu
Va mulțumim din suflet .
IBAN: IT97Q0622589330100000001375
NUME INTESTATAR: CODREANU COSMIN DORINEL 

Articolul precedentGarnizoana Bârlad a bifat „Ziua Națională de Curățenie”. GALERIE FOTO
Articolul următorVIDEO. Conferință de presă cu bucluc: declarații incoerente