VIDEO. Conferință de presă cu bucluc: declarații incoerente

Conferință de presă cu iz de comedie, susținută de membrii Partidului Mișcarea Populară-filiala Bârlad, sâmbătă 15 septembrie. Locația: o alee lăturalnică din spatele clădirii Casei de Cultură din localitate.

Așa cum s-a obișnuit presa locală și nu numai, la conferințele de presă organizate de PMP și în special de Corneliu Bichineț, nu lipseau niciodată declarațiile „incendiare” sau glumele inconfundabile cu tentă. De data aceasta, la conferința de sâmbătă „el lidero del papel” – Corneliu Bichineț, a lipsit cu desăvârșire. Doar că discipolii săi nu au dezamăgit deloc.

Declarațiile lor s-au ridicat cu succes la înălțimea glumelor lui Bichineț, unul dintre membri invitând bârlădenii să se alăture mișcării politice doar că nu a știut să dea exact adresa sediului, mulțumindu-se să indice cu privirea un bloc și ca puncte de reper să dea „firmele (n.r. bannere) și cabinetul domnului deputat (n.r. placheta de pe un perete)”.

„Toți care s-au perindat pe la putere, au făcut numai pentru cine au făcut și muritorii de rând tot așa au rămas”, a continuat apoi un alt membru al mișcării mai sus menționate.

Cortul de sub care s-a ținut conferința de presă, avea de fapt rolul de a strânge semnături pentru campania ce vizează modificarea legii electorale, pentru alegerea primarilor în două tururi. Doar că, recuzita fost plasată doar pe durata conferinței de presă și imediat după încheiere a fost strânsă. Nimeni nu a fost invitat să semneze pe listele respective.

Articolul precedentAPEL. Bărbat din Tomești, decedat în Italia. Familia nu are bani pentru repatriere
Articolul următorS-a lansat ro-alert.ro – portalul de informare dedicat Sistemului RO-ALERT