Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care deţinea un pistol din categoria armelor de foc neletale și muniția aferentă acestuia, încălcând regimul juridic al armelor și munițiilor.

În data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, Z.M., cu cetăţenie română și R. Moldova, în vârstă de 48 de ani, conducând un autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că bărbatul deţine un pistol cu aer comprimat, cal. 4,5 mm și o cutie cu aproximativ 500 bucăți alice din plumb, de calibru 4,5 mm, pentru care nu avea documentele necesare. Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că avea nevoie de un permis de port armă sau autorizație.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pe numele bărbatului privind săvârşirea infracţiunilor de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Articolul precedentȚigări de contrabandă ascunse în roata de rezervă
Articolul următorElevii din Vaslui au primit sfaturi pentru prevenirea delicvenței juvenile de la polițiști