Polițiștii de frontieră vasluieni împreună cu inspectorii vamali au descoperit la controlul de frontieră țigări de proveniență R. Moldova, ascunse în roata de rezervă a unui autoturism.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul din R. Moldova N.N., în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului și persoanei, echipa comună de control, formată  din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, descoperind ascunsă în roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 9.100 țigarete (455 pachete), cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de  2.139  lei, sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 6.000 lei, precum și reținerea autovehiculului, până la plata amenzii.

Articolul precedentTrolling pe profilul senatoarei din Vaslui care a dat afară din birou reporterii unei televiziuni. VIDEO
Articolul următorArmă de foc neletală și muniția aferentă depistate în Vama Albiţa