Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetățean român care a prezentat la control o asigurare tip RCA falsă pentru autoturismul pe care îl conducea.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe raza localității Lunca Veche, un autoturism marca Volkswagen Touran S TDI, înmatriculat în Marea Britanie, condus de vasluianul D.V., în vârstă de 46 de ani.

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip RCA prezentată la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a concluzionat că autoturismul în cauză nu figurează în bazele de date ale Marii Britanii ca fiind asigurat”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Articolul precedentMonica Anghel și Paula Seling, le cântă vasluiencelor de 8 martie
Articolul următorDescoperit la controlul de frontieră cu o carte de identitate falsă