Zi cu ghinion pentru un asistent medical de la Ambulanța Bârlad, care pe 7 ianuarie a fost depistat cu o alcoolemie de 0,90mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost descoperit în urma unui control surpriză.

Asistentul medical, Viorel Rugină – în vârstă de 48 de ani, a motivat că venea la serviciu direct de la o petrecere de Sf. Ioan.

SAJ Vaslui a declanșat o anchetă internă în acest caz, urmând ca la finalul acesteia să se aplice sancțiunile prevăzute de lege.

Pe numele lui Viorel Rugină ar exista și o sesizare depusă la cabinetul lui Raed Arafat, în care acesta este acuzat că le vorbește urât pacienților și chiar îi lovește.

„Este vorba de o testare de rutină pe care noi o facem în rândul personalului. La data de 7 ianuarie, la intrarea și respectiv ieșirea din tură a fost testat tot personalul, iar asistentul respectiv a fost depistat având îmbibația alcoolică de 0,90mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost antrenată răspunderea disciplinară iar comisia împreună cu conducerea unității o să stabilească sancțiunea raportat la gravitatea faptei. În ceea ce ne privește, toleranța este zero”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

 

 

Articolul precedentEgal în primul amical al iernii
Articolul următorVIDEO. Grevă spontană la fabrica de rulmenți Bârlad!