Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, care conducea un autocamion radiat din circulaţie de autorităţile din Germania.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Igor B., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând un autocamion marca Man, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane.

”Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autocamionul marca Man este radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 29.08.2018. Cu privire la cele constatate, Igor B. a declarat că a achiziționat autocamionul din Polonia, plătind suma de 8.000 de euro și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Articolul precedentPolițistul traficant, trimis în arest pentru 30 de zile de tribunalul Vaslui
Articolul următorCărți de identitate false descoperite de polițiștii de frontieră