Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Renault Megane căutat de autoritățile din Franța.

În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Ion G., în vârstă de 28 de ani, care avea dublă cetățenie română și R. Moldova. Acesta transporta pe o platformă un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Franța.

 La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date Interpol ca fiind „furat”, semnalare introdusă de autorităţile din Franța.

Cu privire la aspectele constatate, Ion G. a declarat că, la rugămintea proprietarului autoturismului în cauză, asigură transportul acestuia din Austria în R. Moldova și că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 20.250 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentFără apă în cartier Deal, miercuri – 26 septembrie, între orele 09:00 – 13:00
Articolul următorCaz tulburător în Miclești: Nouă copii neglijați, scoși din familie