Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la frontiera de control și indisponibilizați pentru continuarea cercetărilor un automobil marca BMW, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Franța.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru ieșirea din țară, PI, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, an de fabricație 2011.

 Există suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare a autoturismului în cauză, politiștii au efectuat verificări suplimentare, și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare , semnalare introdusă de autoritățile din Franța.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de mai mulți ani, plătindu-se suma de 9.500 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în orice litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea executării infracțiunii de furt și a autoturismului, în valoare de 35.000 de lei , au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentDocumente false, oprite din drumul către Germania
Articolul următorHoră impresionantă la Festivalul Iei de la Huși