Un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu dublă cetățenie, româno-moldoveană, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat la controlul din punctul de trecere al frontierei din Albița la volanul unui autoturism dat în consemn de autoritățile italiene ca fiind furat.

Cetățeanul moldovean s-a prezentat în punctul de trecere Albița, în cursul zilei de duminică, în jurul orei , 02:30, la volanul unui autoturism marca Toyota Auris. Polițiștii de frontieră au descoperit în urma controlului de rutină că autoritățile din Italia au emis o alertă în legătură cu acest autoturism, încă din anul 2013 și figura în bazele de date ca fiind furat.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul plătind suma de 5.500 euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentScandalul Urbana: NU SE MAI CERE copie după actul de proprietate și NU SE MAI TREC „persoane, din oficiu”!
Articolul următorPeste 900 de amenzi date într-o singură săptămână de polițiștii vasluieni la nivelul întregului județ!