Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din județul Vaslui, îngrijitor la o stână din comuna Ohaba, care l-ar fi agresat pe un vârstnic. Bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ieri, 12 septembrie 2018, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 38 de ani, din comuna Codăeşti, judeţul Vaslui care lucra ca şi îngrijitor de animale la o stână din comuna Ohaba.

Bărbatul din Codăești este acuzat că, în seara zilei de 11 septembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi avut discuţii, în contradictoriu, cu un bărbat de 74 de ani, din comuna Ohaba, proprietarul stânei, împrejurare în care i-ar fi sustras telefonul mobil, iar ulterior i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Fapta a fost reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 12 septembrie, de către fiul victimei, care s-a deplasat la stână unde l-a găsit pe vârstnic agresat.

Victima a fost transportată, în stare stabilă, la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale şi a fost examinată medico – legal.

Ulterior, persoana bănuită de comiterea agresiunii s-a deplasat la o altă stână, din comuna Stremţ, loc în care a fost identificat de poliţişti.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi lovire sau alte violenţe, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentBârlădeni de succes în naționala României U21
Articolul următorZiua Pompierilor, sărbătorită la Vaslui