Doi bârlădeni au contribuit la succesul României Under 21 din dubla cu Portugalia (2-1) și Bosnia (2-0).

Unul dintre ei este Andrei Ciobanu, fotbalist născut în orașul rulmenților, însă care cunoaște gloria la Viitorul Constanța, cu care a devenit campion în sezonul 2016-2017.

Andrei Ciobanu

Bârlădeanul are unul dintre cele mai constante evoluții din lotul lui Hagi, fiind titular în naționala lui Mirel Rădoi.

Andrei Ciobanu și-a început cariera de fotbalist la Bârlad, sub îndrumarea lui Virgil Grigoraș. S-a transferat apoi când avea 10 ani la Sporting Club Vaslui, unde a jucat sub comanda lui Cătălin Grigore. Ulterior a plecat cu echipa FC Vaslui la Cupa Hagi disputată la Suceava, unde a fost desemnat golgheterul competiției, motiv pentru care a intrat în atenția Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” Constanța.

În lotul României U21 se regăsește și Alex Pașcanu, jucător născut la Bârlad, însă plecat de la 4 ani alături de familie, în Anglia.

Alex Pașcanu

Cu toate acestea, el nu a uitat de Vaslui, fiind un fan înfocat al formației galben-verde.

”Când am mai crescut puţin ţineam cu FC Vaslui, echipa aceea cu Wesley şi Sânmărtean. După ce s-au desfiinţat nu am mai urmărit Liga 1, până acum vreun an”,a declarat Alex Paşcanu, desemnat cel mai bun jucător din academia lui Leicester în sezonul trecut.

Articolul precedentPompierii obligă elevii să participe la exerciții de alarmare
Articolul următorBărbat din Codăești, reținut de polițiștii din Sebeș după ce a bătut și tâlhărit un bătrân de 74 de ani