În dimineața zilei de ieri, ora 07:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul Poliției Rutiere, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ243, pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, au oprit în trafic un autovehicul înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Perieni, județul Vaslui, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 336, alineat 1 din Codul Penal.

Articolul precedentPrimarul Boroș despre canalizarea Gura Leului: „Nici Guvernul și nici prin Fonduri Europene nu avem bani pentru așa ceva!”
Articolul următorBârlădean, beat de la prima oră la volan