Pompierii de la Detașamentul Bârlad au intervenit în jurul orei prânzului pentru a stinge un autoturism care a luat foc într-un garaj din cartierul Deal 2. Flăcările amenințau să se extindă și la două case învecinate.

Doar intervenția promptă a pompierilor militari bârlădeni au făcut ca pagubele unui incendiu să se reducă doar la nivelul unui autoturism Dacia, după ce un scurtcircuit la un cablu defect a declanșat incendiul care a cuprins garajul unei gospodării. Proprietarul a încercat să stingă singur flăcările, însă când a văzut că focul se extinde, ajutat și vânt, a sunat și a cerut ajutorul la Detașamentul de Pompieri Bârlad.

La fața locului, pe strada Anghel Saligny, s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă și 11 subofițeri care au lichidat incendiul.

„Urmare a incendiului auto din municipiul Bârlad, la sosirea pompierilor militari, autoturismul aflat sub o copertină din curtea proprietarului, ardea generalizat. Au ars: autoturismul, copertina, o parte din gard și bagdadia din apropierea casei. Au fost salvate trei locuințe aflate în imediata apropiere a focarului de incendiu. Cauza probabilă a incendiului a fost un scirtcircuit la un conductor electric defect”, au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Nu s-au înregistrat victime omenești, în garaj fiind doar un autoturism marca Dacia.

Articolul precedentVasluiul este reprezentat de 12 elevi la Olimpiada națională de fizică
Articolul următorVis împlinit: Artistul Traian Mocanu, la prima expoziție personală la Vaslui