O ceartă dintre o adolescentă din Bârlad, în vârstă de 16 ani și părinții săi, putea avea consecințe tragice. Totul s-a petrecut vineri după-amiază în jurul orei 14:00, într-un imobil de la intersecția străzilor Vasile Pârvan și cpt. Grigore Ignat.

Tânăra a avut o dispută cu părinții, în legătură cu un iubit, cu care aceștia din urmă se pare că nu erau de acord. Într-un acces de furie, fata s-a închis în baie și a ingerat o cantitate necunoscută de medicamente.

După mai multe încercări nereușite de a o determina să deschidă ușa, părinții au sunat la 112, solicitând ajutorul autorităților.

La fața locului s-a deplasat un Echipaj de Prim Ajutor și o Autospecială a pompierilor militari de la Detașamentul Bârlad, aceștia din urmă deblocând forțat ușa de la baie. Fata a fost găsită în stare confuză și imediat ce a fost stabilizată, a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din localitate.

Medicii de la Primiri-Urgențe i-au aplicat tratamentul specific pentru astfel de situații, adolescenta fiind în stare stabilă.

Articolul precedentSchimb de mărțișoare între polițiștii de frontieră de la Vaslui și cei de la Leușeni
Articolul următor”Vestitorii Primăverii” la Primăria Vaslui