Primăria a organizat astăzi un eveniment unic la nivelul municipiului Vaslui, așa după cum chiar profesorii coordonatori ai talentaților elevi vasluieni susțin.

Tradiția organizării periodice a acestei expoziții vine nu doar să-și bucure privitorii, dar mai ales să-și stimuleze expozanții: elevi ai unităților de învățământ vasluiene.

Acest proiect al Primăriei municipiului Vaslui, care își are începuturile din anul 2012, aduce, sezon după sezon și generație după generație, noi și inspirate lucrări ale copiilor cu preocupări atât de sensibile și frumoase.

Mulțumită lor, Primăvara a fost adusa pe data de 1 martie în Foaierul Primăriei și în sufletele noastre: 150 de desene în acuarele, în creion, colaje, machete, mărțișoare, felicitări, indiferent de forma de exprimare artistică, toate exponatele au în spate munca copiilor noștri și a dascălilor lor, care au fost premiați premiați deopotrivă.

Cercul de muzică ușoara al Palatului Copiilor, prin membrii săi coordonați de către profesorul Alin Bulboacă, a împlinit această zi cu piese muzicale menite să ne facă primăvara și mai dragă.

Articolul precedentBârlad: o minoră în vârstă de 16 ani, s-a închis în baie și a luat pastile, după o ceartă cu părinții
Articolul următorIon Creangă, omagiat de elevii Școlii ”Ștefan cel Mare” Vaslui