Cu mic, cu mare, bârlădenii sunt invitați pe data de 17 iunie la cinematograful Victoria, acolo unde se va pune în scenă piesa de teatru „Ursul păcălit de vulpe”. Spectacolul va începe la ora 11:30.

Trupa de actori a Teatrului de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila, invită pe cei mici și nu numai, la vizionarea piesei de teatru „Ursul păcălit de vulpe”, ce se va juca în sala cinematografului Victoria din Bârlad, cu începe de la ora 11:30.

Evenimentul este organizat de membrii si voluntarii USR Barlad, iar banii stransi din vanzarea biletelor vor ajunge la fundatia americana Cristi’s Outreach, filiala Barlad, care sprijina copiii cu afectiuni din spectrul autist.

O invitație costă 40 de lei și poate fi achiziționată sunând la 0725.109.712. Mai bine de jumătate din numărul celor 168 de invitații disponibile, s-au dat până vineri, 7 iunie.

„Este un eveniment caritabil organizat de USR Barlad. Absolut toate incasarile vor fi donate fundatiei Cristi’s Outreach, filiala Barlad, care ofera asistenta copiilor cu nevoi speciale, cum ar fi autismul si alte dizabilitati.

Noi am mai organizat activitati caritabile si pana acum. Spre exemplu, pe 2 aprilie, cand s-a sarbatorit Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, am distribuit pliante informative despre recunoasterea simptomelor din spectrul autismului.

Revenind la acest spectacol caritabil, pe 17 iunie, in a doua zi de Rusalii, cand e zi libera, asteptam copii cu varsta intre 4-12 ani. Sceneta va incepe la ora 11.30”, a ținut să precizeze Ana Maria Vintila, vicepreședinte USR Bârlad.

Articolul precedentChestionare trimise prin Poștă bârlădenilor, pentru semnalarea problemelor importante ale comunității
Articolul următorAJOFM Vaslui organizează cursuri de formare profesională