Într-o conferință de presă organizată la sfârșitul săptămânii trecute de către USR Bârlad, conducerea locală a formațiunii politice a anunțat că intenționează să trimită chestionare cetățenilor, prin poștă, ce vor conține un set de întrebări referitoare la cele mai importante cu care se confruntă comunitatea.

„La nivel national, partidul Uniunea Salvati Romania este primul partid din Romania care a lansat programul de guvernare participativ. Adica a invitat societatea civila sa se alature noua si sa ne ajute sa guvernam tara.

Exact acelasi lucru vrem sa facem si la nivel local. Practic, vrem sa aflam cat mai multe dintre problemele barladenilor, dar mai ales solutiile pe care le vad acestia pentru rezolvarea acelor probleme identificate de ei, pentru elaborarea programului local de dezvoltare a USR.

Vom trimite cate un chestionar, prin posta, tuturor barladenilor, prin care ii invitam sa ne spuna care sunt, in viziunea lor, principalele probleme din comunitatea locala si de care se lovesc zi de zi, dar, mai important, sa ne spuna care e rezolvarea acestor probleme. Si asta pentru ca membrii comunitatii locale sunt, deseori, mult mai ancorati in probleme decat membrii de la centru si pot veni cu solutii mult mai practice”, a declarat doctorul Ovidiu Ciobotaru, presedintele USR Bârlad.

Articolul precedentSalariații de la Transurb Vaslui au pichetat Primăria
Articolul următorBârlad: Spectacol pentru copii, în scop umanitar!