În cadrul activităţilor desfăşurate zilele trecute, poliţiştii bârlădeni din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Vaslui  au depistat un bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare din Belgia, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bârlad au identificat pe raza municipiului Bârlad un bărbat de 39 de ani – Bogdan N.B.,  domiciliat în Bârlad, județul Vaslui, care era dat în urmărire internațională.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis în luna decembrie a anului trecut un mandat european de arestare pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt. Bârlădeanul este acuzat că a intrat prin efracție în două imobile din localitatea Antwerp de unde a sustras mai multe bunuri și sume de bani.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, a fost prezentat Curții de Apel Iași, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de  30 de zile.

Articolul precedentInvitație la ”După amiezi culturale” la Bibliotecă
Articolul următorÎNȚELEPCIUNEA NU ARE NEVOIE DE VIOLENȚĂ !