Mai multe echipaje de poliție și o echipă medicală au fost alocate pe strada Lirei vineri seara (17 ianuarie) în jurul orei 22:30, după ce mai mulți bărbați s-au bătut în apropierea unui bar. Unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Martorii spun că bărbatul care a ajuns la spital, în vârstă de aproximativ 41 de ani, era la pământ și deasupra lui se afla un altul care îl lovea cu pumnii peste față și în zona capului. Acesta nu s-a oprit nici după ce bărbatul lovit și-a pierdut cunoștința. Un alt bărbat care îl însoțea pe cel bătut măr, a scăpat cu fuga din mâinile agresorilor, nu înainte de a primi și el câteva lovituri.

La fața locului au sosit echipajele de poliție care au reușit să-l rețină pe unul dintre agresori. Acesta susține că era în bar, alături de alți prieteni și că un alt grup, printre care și bărbatul bătut, era la o altă masă și căuta scandal. Bărbații s-au tatonat reciproc până când conflictul a degenerat și s-a mutat în stradă.

Polițiștii fac cercetări, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Articolul precedentColectarea „selectivă” a deșeurilor la Bârlad! – VIDEO
Articolul următorIncendiu într-un apartament din Vaslui: un bărbat a suferit arsuri pe 12% din suprafața corpului – VIDEO