Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale, între care și o ambulanță tip C1 (terapie intensivă mobilă) pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, pe strada Metalurgiei. Persoana care a apelat 112 a indicat faptul că în interior s-ar afla o persoană.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o garsonieră aflată la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Metalurgiei. În locuință a fost găsit proprietarul garsonierei, care se afla în stare de inconștiență, era intoxicat cu monoxid de carbon și suferise arsuri”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Victima, un bărbat de aproximativ 44 ani a primit primele îngrijiri medicale la bordul ambulanței SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticat cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 12% din suprafața corpului.

De asemenea, victima a fost diagnosticată cu arsuri ale căilor aeriene superioare. Bărbatul este conștient, dar în stare de șoc. Întrucât victima are arsuri la nivelul feței și ale căilor respiratorii, medicii au luat decizia de a-l transfera în timpul nopții la o unitate medicală specializată în tratamentul arsurilor din municipiul Iași.

Articolul precedentBătaie în toiul nopții în zona Gura Leului din Bârlad – VIDEO
Articolul următorDESCOPERIRE ȘOCANTĂ! Trupul unui bărbat descoperit în albia râului Tutova