Marți, 7 ianuarie, la sediul Batalionului 83 LAROM “Bogdan I”, în garnizoana Bârlad, au avut loc o serie de activităţi marcante în existența unității, în prezența comandantului Brigăzii 8 LAROM ”Alexandru Ioan Cuza”, general de brigadă Marin Ciprian şi a principalilor colaboratori din comandamentul Brigăzii.

Unul dintre momentele semnificative l-a constituit ceremonialul de predare-primire a comenzii Batalionului 83 LAROM ”Bogdan I”, în cadrul căruia fostul comandant al unității, locotenent-colonel Coteț Florin a predat drapelul de luptă al batalionului, locotenent-colonelului Arghire Adeline-Cristinel, detașat și împuternicit pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției de comandant al Batalionului 83 LAROM “Bogdan I”.

„În alocuţiunea rostită de către comandantul Brigăzii 8 LAROM ”Alexandru Ioan Cuza”, domnia sa a subliniat spiritul de corp şi camaraderia de care a dat dovadă locotenent-colonelul Florin Coteț în perioada în care a fost la comanda batalionului şi a urat succes locotenent-colonelului Arghire Adeline-Cristinel în noua funcţie. Totodată, l-a asigurat noul comandant că dispune de un colectiv bine pregătit, care îşi desfăşoară misiunile cu pasiune şi devotament, Batalionul 83 LAROM “Bogdan I”, fiind o structură gata de orice, oricând şi oriunde. Îi mulțumim locotenent colonelului Coteț Florin pentru întreaga sa activitate desfășurată la conducerea Batalionului 83 LAROM și îi urăm mult succes în noua funcție”, a precizat Oana Olinici, din partea Batalionului 83 Larom.

Personalul Batalionului 83 LAROM “Bogdan I”  i-a oferit o plachetă în semn de respect și prețuire pentru înalt profesionalismul, dedicarea totală, încrederea, grija şi respectul faţă de oameni şi credinţa că nimic nu este imposibil dar și pentru călăuzirea pașilor şi creşterea vizibilității Batalionului în rândul elitei artileriei.

Activitatea s-a încheiat cu defilarea militarilor Batalionului 83 LAROM ”Bogdan I”.

Articolul precedentBârlad: bărbat căzut în stradă, în stop cardio-respirator! Medicii îi aplică manevrele de resuscitare
Articolul următorMoș Crăciun a venit mai târziu la pompierii bârlădeni, cu o autospecială SMURD, nouă!