Polițiștii specializați în arme, muniții și substanțe periculoase efectuează cercetări față de o persoană bănuită că ar fi vânat fără a avea autorizație legală. Au fost ridicate, în vederea cercetărilor, vânatul, o armă de vânătoare și muniția aferentă.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un conducător auto care se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Pungești.

Oamenii legii au stabilit că în autoturism se aflau conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din comuna Lipovăț, iar pe bancheta din dreapta, un bărbat de 27 de ani, din comuna Pungești, care avea asupra lui o armă de vânătoare și un număr de 10 cartușe cu glonț.

În mașina cu care se deplasau bărbații, polițiștii au găsit, în portbagaj, un căprior care prezenta o plagă în zona abdominală.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au preluat cercetările și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj la vânătoare, faptă prevăzută de Legea 407/2006 vânătorii și a protecției fondului cinegetic.

Polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, arma de vânătoare, muniția și vânatul.

Articolul precedentVasluieni convocați la naționala de futsal U19
Articolul următorAmplasamentul noului corp de clădire al Spitalului „Elena Beldiman” Bârlad