Echipajul Palatului Copiilor Vaslui a dominat ”bilaterala” cu Palatul copiilor Suceava, adjudecându-și 3 din 4 cupe puse în joc.

La categoria 16 ani, cupa a fost câștigată de Diana Andreea Rusu, iar Ștefan Potorac, la băieţi, și sora sa, Ioana Potorac, la fete, au obținut medaliile de bronz.

La categoria 12 ani, competiția a fost dominată clar de Crina Arnăutu, care și-a adjudecat cupa, nelăsând adversarilor nicio jumătate de punct. Tot la această categorie, George Andrei Cărare a obținut doar medalia de bronz.

La categoria 10 ani, Alexandra Olariu a obținut medalia de aur. Cea mai palpitantă întrecere a fost la Categoria 8 ani, unde au fost dese răsturnări de situație, emoții deosebite ale concurenților, însă, în final, Alex Șenchiu a obținut medalia de argint, iar Matei Bîrsă a luat medalia de bronz. Cea de-a treia cupă a revenit Palatului Copiilor Vaslui, care, la general, a obținut locul I, datorită punctajului deosebit obținut de premianți, dar și a contribuției elevilor Bălu Ioan, Bălu Gabriel, Bostaca Victor, Cioată Ina, Chirițescu Denis, Teodor Matei și George Maftei, care au întregit zestrea de puncte ce a făcut departajarea. 

Articolul precedentElevii de ciclul primar, invitați la mișcare
Articolul următorFOTO. Start la lucrările de refacere a Espalanadei „Tineretului”