Poliţiştii cercetează un bărbat în vârstă de 20 de ani din Perieni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, după încercarea eșuată a acesteia de a se sustrage procedurilor judiciare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului BârladSecția 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Perieni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Astfel, la data de 16 decembrie a.c., Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat care a declarat că,  în noaptea de 6/7 decembrie a.c., în locuința sa au pătruns trei indivizi necunoscuți care l-au imobilizat și l-au închis în portbagajul unui autoturism. De asemenea, acesta susținea că persoanele necunoscute l-au obligat să sustragă produse din incinta unei societăți comerciale din comuna Perieni, fiind ulterior sechestrat într-o locuință necunoscută pentru aproximativ 9 zile.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că sesizarea bărbatului nu se confirmă. Mai mult, cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 8-9 decembrie a.c., a săvârșit o infracțiune de furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Perieni, ocazie cu care a fost sustrasă suma de 3500 lei și alte bunuri în valoare de 700 de lei, iar presupusa sa lipsire de libertate a reprezentat o modalitate de a se sustrage urmărilor acestei fapte.

Polițiștii bârlădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele sesizate și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea lor.

Articolul precedentPS Ignatie a împărțit peste 1.400 de daruri copiilor nevoiași
Articolul următorTir plin cu floarea soarelui s-a răsturnat în apropiere de Huși