Pentru a atrage cât mai mulţi suporteri la toate meciurilede acasă din liga 3, Hușana Huși a demarat o inedită campanie de promovare a vânzării abonamentelor.

Prin intermediul provocărilor de tip Challenge, oameni de afaceri, conducătorii clubului sau simpli suporteri sunt îndemnați să achiziționeze cât mai multe abonamente, pe care ulterior să fie donate.

Unul dintre oamenii de fotbal provocați este Daniel Dobrea, președinte Hușana. Acesta a acceptat cumpărarea a 10 abonamente, iar la rândul său l-a provocat pe primarul Ioan Ciupilan să facă același lucru.

”Abia așteptam această zi ca să mulțumesc suporterilor și sponsorilor echipei care sezonul precedent ne-au fost alături și când nimeni nu mai spera că vom putea aduce din nou o echipă din municipiul Huși într-o ligă superioară, mai precis Liga 3. Vicepreședintele Cătălin Țocu poate nu știe că îmi plac provocările, așa că îi voi răspunde prin achiziționarea a 10 abonamente, pe care le voi dărui primelor 10 persoane care vin la stadion și poartă numele de Marian sau Maria. Fiind vorba de acest #CHALLENGE vreau să provoc mai multe persoane din mun. Huși, mă refer aici la oameni de afaceri care ne pot susține în această ligă superioară și sunt convins că putem să aducem mai mulți sponsori. Dar… nu pot să nu-l provoc pe domnul Primar, Ioan Ciupilan, care este unul dintre suporterii noștri cei mai de marcă. Așa că domnule Primar vă provoc să achiziționați un număr mai mare de #abonamente pentru a le dărui cui vreți dumneavoastră. Aș vrea să nu uitați un lucru, că orice echipă are nevoie de suporteri adevărați însoțiți mereu de motto-ul #ImpreunaReusim!”, a declarat Daniel Dobrea.

Prețul unui abonament este de 150 le pentru toate meciurile pe care Hușana le va disputa „acasă” în sezonul actual de Liga 3.

Articolul precedentManifestul lui Octavian Gălățianu pentru salvarea clădirilor de patrimoniu
Articolul următorPOZA ZILEI. La capturat câini, ca „trupele speciale”!